Download je lockdownportret

Hallo daar,

Het administratieve luik van dit project liep wat uit de hand, daarom stel ik nu een alternatieve manier voor om je je foto te bezorgen. Om alles wat makkelijker te maken, kan je voortaan gewoon zelf je foto downloaden!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1.  Zoek je lockdownportret in mijn online galerij. Er zijn verschillende tabs en de foto’s zijn geordend per datum waarop ik de foto’s maakte. 
  2. Beantwoord mijn mail met de datum van de folder waarin je foto staat. Als je het nog niet gedaan had, is dit ook de gelegenheid om mij je lockdowngetuigenis te bezorgen. Als je mijn mail niet ontvangen heb, kijk dan even in bij je ongewenste mail of stuur een email naar lenoirphotography@outlook.com
  3. Nadat ik de datum van de map en je getuigenis heb ontvangen, geef ik je een pincode waarmee je je foto kan downloaden én een kleine verrassing ontvangt.

FAQ

 

Ik wil graag een print van mijn foto.

Dat kan. Een print van 11 x 17 cm op kwalitatief fotopapier kost 4,50 EUR. Een print van 20 x 30 cm kost 12 EUR. Geef me je bestelling door voor 20/06 en maak het bedrag over op BE09 0636 1673 7957.

Als je foto eerder in een tentoonstelling is verschenen, dan is je foto beschikbaar op forex tegen een voordelige prijs: 10 EUR voor het formaat 20 x 30 cm of 15 EUR voor het formaat 30 x 45 EUR. Weet je niet zeker of je foto voor een tentoonstelling werd geprint? Aarzel niet om het te vragen.

 

Als ik een foto bestel, hoe ontvang ik die dan?
  • Je kan je foto oppikken in Laken.
  • Je kan hem oppikken bij een afhaalpunt in een winkel in het centrum.
  • Ik kan hem met de post sturen. Er worden dan wel extra verzendkosten in rekening gebracht.

 

Ik wil graag de foto zonder watermerk.

Foto zonder watermerk en in hoge resolutie foto’s zijn verkrijgbaar voor 10 EUR. Te storten op BE09 0636 1673 7957 met vermelding van de naam van de persoon die zich heeft aangemeld voor het project.

 

Ik vind mijn foto niet in de galerij.

Onder de grote omslagfoto zie je verschillende tabbladen. Deze tabbladen komen overeen met de datum waarop ik jouw foto nam. Navigeer naar de datum van mijn bezoek en je zou daar je foto moeten vinden. Is dit niet het geval, stuur me dan gerust een bericht op lenoirphotography@outlook.com

 

Ik hou niet echt van mijn foto. Heb je soms een andere?

Ik maakte altijd meerdere foto’s om er zeker van te zijn dat ik een mooi resultaat had. De foto’s lijken erg op elkaar, maar er kan een klein verschil zijn in je uitdrukking. Als je niet houdt van de foto die ik selecteerde, kan ik je de andere laten zien, maar gelieve te begrijpen dat dit wat tijd zal vragen en ik dat pas kan doen zodra mijn andere verplichtingen het toelaten.

 

Ik wil graag voorintekenen op het boek.

Schrijf je HIER in om als eerste op de hoogte gebracht te worden van zijn verschijning. Er zal een korting worden aangeboden tijdens de voorinschrijvingen.

 

Wanneer verschijnt het boek?

Ik wachtte op het einde van de lockdown om het project af te ronden. Nu dit het geval blijkt te zijn, nodig ik je uit om me je lockdowngetuigenis te bezorgen (als je dat nog niet hebt gedaan) en maak ik werk van de opmaak en publicatie van het boek. Ik heb nog geen concrete datum, maar ik houd jullie zeker op de hoogte!

Lenoir Photography